Pentil dadi juru pambiyawara sekolahan

Lumrahe yen dadi pambiyawara kuwi kudu sing methentheng, tegese ben wara-wara kuwi padha dingerteni. Kiye salah sijine sing dilokna pentil nalikane dadi guru anyaran. Malah ora dadi wara-wara, ning dadine poto-poto dhewe. narsis jarene, ning, ben wae lah…

Iklan