Srawung

Sing kepengin sesrawungan, neng kene wae. Mangga!

Iklan

33 Responses to Srawung

  1. kang shobari says:

    sae sanget mas blog-ipun njenengan.Lanjutkan perjuanganipun…!!! Sumonggo..

  2. rizalihadi says:

    matur nuwun kang sobar… idene kang sobar sing “nyleneh” tak enteni!

  3. Delia says:

    Matur nuwun…
    salam kenal 🙂

  4. rizalihadi says:

    Sami-sami… ngikut belajar dari delia 🙂

  5. widayanto says:

    kunjung balik.
    salam star pak guru

  6. blog bahasa jawa, manteb mas, salam!

  7. rizalihadi says:

    Matur nuwun mas Tyas…

  8. rizalihadi says:

    sip, mas Yanto

  9. Abdul Muiz says:

    Kak udah kerja?

    Kak rizal, maaf… duh,,, alamatku yang co.cc sudah ku hpus…
    Tolong diganti ya kak alamat di linknya jadi arexkediri.wordpress.com
    Maaf, terimakasih kak

  10. rizalihadi says:

    sip… entar tak ganti

  11. Abdul Muiz says:

    Terimakasih banget kak sudah diganti…

    Wah sudah ngajar di SMK, jadi guru nih…

  12. rizalihadi says:

    iya…dadi “guru bodho”. masalahe ngajari muride sing “ora-ora” 😀

  13. bekti patria says:

    silaturahmi, salam kenal sesama guru blogger

  14. rizalihadi says:

    maturnuwun mas bekti.. salam kenal juga

  15. Blog apik lho Mas Rizal, ora lumrah blog basa Jawa nanging unik, ndeweki , apik temenan! http://Jendelakatatiti.wordpress.com

  16. rizalihadi says:

    matur nuwun. Blog basa Jawa sampun kathah :D, nanging boten lumrah mawon 😀

  17. Mancung64 says:

    Nderek srawung pak guru.Matur nuwun kunjungan ne neng mancung64.Sampeyan mulang nangdhi?

  18. rizalihadi says:

    matur nuwun ugi. Kula mulang neng SMK Karangdadap, kab. pekalongan 😀

  19. Wah mulang basa jawa ya pak Guru
    aku nganggo basa banyumasan bae lah, wong aku asli BAnyumas
    nek kuliah jurusan basa jawa mbok diwarahi basa jawane werna werna.
    BAsa Banyumas-an, Tegal-an, Solo-an, Jogja-an, Semarang-an
    Pa maning jere Basa Asli Pekalongan malah beda dewek

  20. rizalihadi says:

    ya ana wayahe dhewe mas.. aja terus2an.. ndak ora ngerti basa Jawa sing baku… 🙂

  21. erwinaziz says:

    salam kenal 🙂
    kunjungan balik & kunjungan perdana nie 🙂

  22. rizalihadi says:

    terima kasih kunjungannya. nikmati hidangannya, semoga tidak kapok 😀

  23. dewi ketujuh says:

    salam kenal. wah, blognya (kebanyakan) bahasa jawa..

  24. rizalihadi says:

    Salam kenal juga mba Dewi…
    Blognya mang kebanyakan Jawa, pengen bisa Basa Jawa sih 😀

  25. erwinaziz says:

    izin, mau kupasang link anda ya…. 🙂

  26. rizalihadi says:

    silahkan, begitu juga aku 😀

  27. Abdul MuiZ says:

    maz izal…. tolong ke blogku, , , sapa tau bisa bantu…

  28. rizalihadi says:

    emailmu piye?wes dicek rung? nek ga blogmu sing .co.cc, kan ana

  29. peni puspita says:

    Nuwun sewu Mas Teguh, kula ndherek sesrawungan. Wah blogipun sahe sanget, saged mbiyantu para sutresna basa Jawi, khususipun mahasiswa, guru, lan murid….

  30. diyan says:

    Bang, kok sajake suwe ora nulis maneh neng blog???? lagi tapa nyepi golek wangsit ya??

  31. rizalihadi says:

    iya ki, Yan…
    Suk tak nulis neh

  32. Syarif Hidayat says:

    Ass, sugeng tetepangan….

  33. ade ata solikhah says:

    kang,kagungan cerita wayang nopo mboten?menawi enten di posting yo.. 🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: